La Tilan palvelut yrityksille

Olen toiminut muoti- ja kauneusalalla 20 vuotta, niistä yrittäjänä yli 15. Olen myös koulutettu yritysneuvoja sekä visuaalisen markkinoinnin ja tuotteistamisen ammattilainen. Minulla on halu auttaa yrityksiä voimaan hyvin, sillä jos yrittäjä ja yrityksen työntekijät voivat hyvin, myös yritys voi hyvin.

 

Minulla on kokemusta etenkin yksinyrittäjien tukemisesta sekä pienistä palvelu- ja kaupan alan yrityksistä. Silloin kun en aherra yritysmuotoilun tai vastuullisen tyylin ja kauneuden maailmassa, pääsen perheyritystemme kautta toimimaan teollisuuspalveluiden ja metallialan parissa. Elämänkertateokseni tuleekin aikanaan kantamaan nimeä Hitsiä ja pitsiä!

Viime aikoina olen hyödyntänyt myös palvelumuotoilun eri menetelmiä tukiessani yrittäjiä mielekkään ja merkityksellisen arjen tavoittelemisessa. Uskon myös, että ympärillämme oleva tila vaikuttaa oloomme, olotilaamme. Monipuolinen kokemukseni visualistin työstä on hyödyksi auttaessani yrityksiä myös erilaisissa tilaratkaisuissa. Tarjoan mielelläni myös teemoittain räätälöityjä luentoja, workshopeja sekä erilaisia yksilö- ja ryhmävalmennuksia.

 

Kiinnostuitko?

 

Uskon, että pystyn auttamaan myös teitä monenlaisissa arjen haasteissa ja haaveissa. Tutustu yrityspalveluihini:

 

Pssst! Tarjoan 15 minuutin maksutonta briiffipuhelua! Puhelu ei sido sinua mihinkään. Ota siis yhteyttä!

 

Heidi

Mietittekö juuri teidän yritykseen sopivaa ratkaisua oston esteiden purkamiseen tai myynnin vauhdittamiseen? Tutustu alla oleviin palveluihini, olen ilolla apunanne!

t. Heidi Joensuu

Lataa ilmainen opas: näyteikkunan somistus

Näyteikkuna houkuttelee myymälään sekä lisää myyntiä ja muun mainonnan tehoa. Ensisilmäys myymälän tuotevalikoimasta rakentaa mielikuvaa yrityksestä ja liikeideasta sekä erottaa yrityksen kilpailijoistaan. Kokosin oppaaseen kymmenen käytännönläheistä vinkkiä näyteikkunan somistukseen ja yhden bonuksen päälle – lataa opas alla olevan lomakkeen kautta!

 • Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Heidillä on näkemystä ja hänen toiminnassaan huokuu vankka yrittäjä- ja liiketoimintaosaaminen. Kokonaisvaltainen yritysneuvonta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa liiketoimintaa laajemmin eri näkökulmista ja työstää asioita asiakaskokemus huomioiden. 

  Anna-Kaija Hurskainen

  Yrittäjä / Brandana

 • Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Heidi auttoi minua tuotteiden esillepanossa. Alkuun juteltiin mm. tuotteiden menekistä – mitkä myyvät itsestään ja mitkä tuotteet tarvitsevat hieman enemmän esittelyä. Tuotteet laitettiin esille sekä asiakas- että kauppiaslähtöisesti. Huomaan, että myös itse myyjänä löydän helpommin tuotteita hyllystä. Aion jatkossakin pyytää La Tilan apua, esimerkiksi sesonkien vaihtuessa. 

  Päivi Takkunen
  Ekokampaamo-parturi Hiusmeri

Psst, liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissämme saat kaikki parhaat, hyödylliset ja ekologiset vinkit käyttöösi! <3