Kodin järjestely ja stailaus

Visualistin tekemä kodin stailaus on usein kevyempi prosessi kuin sisustussuunnittelijalla tai arkkitehtitoimistolla. Korona on kääntänyt kaikkien katseet kotiin, joten miksipä siitä ei tekisi itselleen sen unelmakodin olemassa olevaa hyödyntäen!

Tilastailaus säästää asiakkaan rahoja, koska mahdollisimman pitkälle hyödynnetään sitä, mitä asiakkaalla jo kotonaan on sen sijaan, että ostetaan uutta. Autan asiakkaitani huoneiden uudelleenjärjestelyissä, stailauksessa tai jopa remonttivinkeissä. Tapaamiskäynnin aluksi sovitaan, mitä käynniltä halutaan, mitä varatussa ajassa ehditään tekemään ja että onko tarvetta myös muille käyntikerroille. Sinun tarpeesi siis ratkaisee tämänkin. 

Avajaistarjous nyt vain

149€

(norm. 189€, hinnat sis. alv. 24%)
 

Hintaan sisältyy valitun tilan uudelleenjärjestely, stailaus sekä mahdolliset remonttivinkit. Tapaamisen kesto on noin 3,5 tuntia. 

Psst!

Kodin järjestelyyn sisältyvästä järjestelytyöstä on mahdollisuus saada kotitalousvähennys!

 • Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Heidillä on näkemystä ja hänen toiminnassaan huokuu vankka yrittäjä- ja liiketoimintaosaaminen. Kokonaisvaltainen yritysneuvonta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa liiketoimintaa laajemmin eri näkökulmista ja työstää asioita asiakaskokemus huomioiden. 

  Anna-Kaija Hurskainen

  Yrittäjä / Brandana

 • Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Heidi auttoi minua tuotteiden esillepanossa. Alkuun juteltiin mm. tuotteiden menekistä – mitkä myyvät itsestään ja mitkä tuotteet tarvitsevat hieman enemmän esittelyä. Tuotteet laitettiin esille sekä asiakas- että kauppiaslähtöisesti. Huomaan, että myös itse myyjänä löydän helpommin tuotteita hyllystä. Aion jatkossakin pyytää La Tilan apua, esimerkiksi sesonkien vaihtuessa. 

  Päivi Takkunen
  Ekokampaamo-parturi Hiusmeri

Psst, liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissämme saat kaikki parhaat, hyödylliset ja ekologiset vinkit käyttöösi! <3