Kodin myyntistailaus

Oletko myymässä kotiasi ja haluaisit myynti-ilmoituksessa esitellä asunnon mahdollisimman edustavana? Tässä ratkaisuna on kodin myyntistailaus!

Asunnon myyntistailauksella myyntiaika lyhenee ja usein se myös edesauttaa tavoitellun pyyntihinnan saamista. 

Myyntistailauksissa autan myös kiinteistövälittäjiä, rakennuttajia sekä pankkeja yksityisasiakkaiden lisäksi. 

Anna minun auttaa sinua valjastamaan asuntosi kaikki potentiaali, jotta uuden kodin etsijä näkisi sinun vanhassa kodissasi itselleen mahdollisuuden unelmansa toteuttamiseen.
 

Myyntistailauksen hinta alk 189€ (sis. alv 24 %)

kohteen koosta ja erityispiirteistä riippuen myös briiffipuhelu. Tyhjien tilojen myyntistailaukseen kalusteiden ja somisteiden vuokra laskutetaan sovitusti erikseen.

Myyntistailauksella järjestämme kodin myyntikuntoon ja tuomme tilojen potentiaalin esiin. Käytännössä siis järjestelemme ja somistamme paikat kevyesti niin, että koti on kuvaus- ja esittelykunnossa. Järjestely tehdään pääosin siirtelemällä ja mahdollisesti karsimalla asukkaan omia huonekaluja ja pienesineitä sekä täydentämällä tilaa mukanamme tuomillamme somisteilla, kuten tuoreilla kukilla ja tekstiileillä.

Asiakkaan niin halutessa voimme yhteistyöverkostostamme sisällyttää palveluun myös siivouspalvelun ja ammattilaisen ottamat myyntikuvat.

 • Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Heidillä on näkemystä ja hänen toiminnassaan huokuu vankka yrittäjä- ja liiketoimintaosaaminen. Kokonaisvaltainen yritysneuvonta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa liiketoimintaa laajemmin eri näkökulmista ja työstää asioita asiakaskokemus huomioiden. 

  Anna-Kaija Hurskainen

  Yrittäjä / Brandana

 • Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Heidi auttoi minua tuotteiden esillepanossa. Alkuun juteltiin mm. tuotteiden menekistä – mitkä myyvät itsestään ja mitkä tuotteet tarvitsevat hieman enemmän esittelyä. Tuotteet laitettiin esille sekä asiakas- että kauppiaslähtöisesti. Huomaan, että myös itse myyjänä löydän helpommin tuotteita hyllystä. Aion jatkossakin pyytää La Tilan apua, esimerkiksi sesonkien vaihtuessa. 

  Päivi Takkunen
  Ekokampaamo-parturi Hiusmeri

Psst, liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissämme saat kaikki parhaat, hyödylliset ja ekologiset vinkit käyttöösi! <3