Asiakastapahtumat

Messut, myynnin promootiot, pop-up-toteutukset ja muut asiakastapahtumat ovat oiva keino päästä suoraan juttusille kohderyhmän kanssa. Autan mielelläni myös tapahtuman konseptoinnissa, jotta saatte kohtaamispisteistä kaiken hyödyn irti!

Jos siis kaipaatte apua tapahtumajärjestelyissä, pop-up-shop-tapahtumissa tai vaikkapa messuissa tai muissa asiakastapahtumissa, olen apunanne!

Vankan kokemukseni ja loputtoman rikkaan mielikuvitukseni turvin ideoin teille erottuvat keinot kaikkiin kohtaamispisteisiin asiakkaan kanssa.

 

Asiakastapahtuman suunnittelun hinta 

 • Tarjoan esim. pop-up-myymälän suunnittelua alk. 850€ + alv 24%


Pssst! 

Tarjoan myös 15 minuutin maksutonta briiffipuhelua! Puhelu ei sido sinua mihinkään. Ota siis yhteyttä!

 • Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Heidillä on näkemystä ja hänen toiminnassaan huokuu vankka yrittäjä- ja liiketoimintaosaaminen. Kokonaisvaltainen yritysneuvonta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa liiketoimintaa laajemmin eri näkökulmista ja työstää asioita asiakaskokemus huomioiden. 

  Anna-Kaija Hurskainen

  Yrittäjä / Brandana

 • Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Heidi auttoi minua tuotteiden esillepanossa. Alkuun juteltiin mm. tuotteiden menekistä – mitkä myyvät itsestään ja mitkä tuotteet tarvitsevat hieman enemmän esittelyä. Tuotteet laitettiin esille sekä asiakas- että kauppiaslähtöisesti. Huomaan, että myös itse myyjänä löydän helpommin tuotteita hyllystä. Aion jatkossakin pyytää La Tilan apua, esimerkiksi sesonkien vaihtuessa. 

  Päivi Takkunen
  Ekokampaamo-parturi Hiusmeri

Psst, liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissämme saat kaikki parhaat, hyödylliset ja ekologiset vinkit käyttöösi! <3