LaTilan palvelut koteihin

Eivätkö tavarat asetu kotona paikoilleen tai et saa niitä järjestettyä niin, että ne löytyisivät aina tarvittaessa?

Vai oletko kenties etsimässä uutta kotia ja haluaisit valjastaa nykyisen kotisi potentiaalin täyteen mittaansa houkuttelemaan uutta asukasta?

Vai tuntuuko siltä, että työelämässä kaipaat uusia tuulia ja ehkä jopa yrittäjyys houkuttelee sinua?

Olen koulutettu visualisti ja yritysvalmentaja, pitkän linjan sarjayrittäjä sekä monessa liemessä keitetty asiakaspalvelun ammattilainen. Ideapakistani riittää siis varmasti ammennettavaa myös sinun tarpeisiisi!

 

Käänny siis vain luottamuksella puoleeni, jos kaipaat piristystä kotiin, kodin myynnin vauhdittamiseen tai työelämän imuun! Tutustu alla oleviin palveluihini, olen ilolla apunanne!

t. Heidi Joensuu

Lataa ilmainen opas: vinkit pieneen tilaan

Haluatko kuulla lisää siitä, miten pieni tila kannattaa kalustaa tai mitä huonekalujen sommittelussa kannattaa huomioida? No sepäs sattui, sillä olen laatinut siitä käytännönläheisen lisämateriaalin ihan sinua ajatellen! Kokosin oppaaseen lukuisia käytännönläheisiä vinkkejä pienen tilan ratkaisuihin – lataa opas alla olevan lomakkeen kautta!

 • Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Heidillä on näkemystä ja hänen toiminnassaan huokuu vankka yrittäjä- ja liiketoimintaosaaminen. Kokonaisvaltainen yritysneuvonta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa liiketoimintaa laajemmin eri näkökulmista ja työstää asioita asiakaskokemus huomioiden. 

  Anna-Kaija Hurskainen

  Yrittäjä / Brandana

 • Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Heidi auttoi minua tuotteiden esillepanossa. Alkuun juteltiin mm. tuotteiden menekistä – mitkä myyvät itsestään ja mitkä tuotteet tarvitsevat hieman enemmän esittelyä. Tuotteet laitettiin esille sekä asiakas- että kauppiaslähtöisesti. Huomaan, että myös itse myyjänä löydän helpommin tuotteita hyllystä. Aion jatkossakin pyytää La Tilan apua, esimerkiksi sesonkien vaihtuessa. 

  Päivi Takkunen
  Ekokampaamo-parturi Hiusmeri

Psst, liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissämme saat kaikki parhaat, hyödylliset ja ekologiset vinkit käyttöösi! <3