La Tilan palvelut yrityksille

Suunnittelutyössä olennaista on kaiken olemassa olevan hyödyntäminen. Tämä huomioidaankin aina suunnittelussamme, sillä asiakkaat osaavat vaatia tänä päivänä vastuullisuutta itsensä lisäksi myös yrityksiltä. Koska tilasuunnittelussa ei niinkään tehdä uutta pintaa vaan siinä huomioidaan olemassa oleva potentiaali, näkyy tämä myös hinnoittelussa verrattuna vaikkapa sisustusarkkitehdin palveluihin.

 

Heidi

Mietittekö juuri teidän yritykseen sopivaa ratkaisua oston esteiden purkamiseen tai myynnin vauhdittamiseen? Tutustu alla oleviin palveluihini, olen ilolla apunanne!

t. Heidi Joensuu

Lataa ilmainen opas: näyteikkunan somistus

Näyteikkuna houkuttelee myymälään sekä lisää myyntiä ja muun mainonnan tehoa. Ensisilmäys myymälän tuotevalikoimasta rakentaa mielikuvaa yrityksestä ja liikeideasta sekä erottaa yrityksen kilpailijoistaan. Kokosin oppaaseen kymmenen käytännönläheistä vinkkiä näyteikkunan somistukseen ja yhden bonuksen päälle – lataa opas alla olevan lomakkeen kautta!

 • Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Heidillä on näkemystä ja hänen toiminnassaan huokuu vankka yrittäjä- ja liiketoimintaosaaminen. Kokonaisvaltainen yritysneuvonta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa liiketoimintaa laajemmin eri näkökulmista ja työstää asioita asiakaskokemus huomioiden. 

  Anna-Kaija Hurskainen

  Yrittäjä / Brandana

 • Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Heidi auttoi minua tuotteiden esillepanossa. Alkuun juteltiin mm. tuotteiden menekistä – mitkä myyvät itsestään ja mitkä tuotteet tarvitsevat hieman enemmän esittelyä. Tuotteet laitettiin esille sekä asiakas- että kauppiaslähtöisesti. Huomaan, että myös itse myyjänä löydän helpommin tuotteita hyllystä. Aion jatkossakin pyytää La Tilan apua, esimerkiksi sesonkien vaihtuessa. 

  Päivi Takkunen
  Ekokampaamo-parturi Hiusmeri

Psst, liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissämme saat kaikki parhaat, hyödylliset ja ekologiset vinkit käyttöösi! <3