Valmennus lempiammattiin

Oletko alkava yrittäjä, yrittäjyyttä suunnitteleva tai muutoin haluaisit pallotella ajatuksia omaan työhösi liittyen?

Olen koulutettu yritysvalmentaja ja autan niin alkavia yrittäjä kuin yrittäjyyttä suunnittelevia löytämään oman tulokulmansa liikeideaan.

Itse olen onnistunut yhdistämään omat intohimoni ja koulutukseni kokonaisuudeksi, joten tiedän miltä palo omaa tekemistä ja työtä kohtaan tuntuu. Oma LempiAmmattini pohjautuu vahvaan osaamiseen ja koulutukseen, jotka olen yhdistänyt ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Tätä osaamista ja kokemuspohjaa tarjoan myös sinulle etsiessäsi omaa paloasi työelämää kohtaan.

Tarjoan asiakkailleni valmennusta oman urapolun kehittämiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen. Etsitään yhdessä työn merkityksellisyyttä ja tehdään omasta työstä juuri se oma LempiAmmatti.

Valmennuksen hinta:

139€

Valmennuksen kesto on 2 x 2 h ja se sisältää keskustelun sekä taustatyön. Tässä ajassa saadaan alkavaan polkuun jo selkeät askelmerkit, sillä muutokset ovat yleensä vähän pidempiä prosesseja kuin haluaisimme. Seuraavien valmennustuntien hinta on 35€/h.

Hintoihin sisältyy alv 24%.

 • Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Kokonaisvaltaista yritysneuvontaa

  Heidillä on näkemystä ja hänen toiminnassaan huokuu vankka yrittäjä- ja liiketoimintaosaaminen. Kokonaisvaltainen yritysneuvonta tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa liiketoimintaa laajemmin eri näkökulmista ja työstää asioita asiakaskokemus huomioiden. 

  Anna-Kaija Hurskainen

  Yrittäjä / Brandana

 • Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Tuotteiden esillepano ekokampaamossa

  Heidi auttoi minua tuotteiden esillepanossa. Alkuun juteltiin mm. tuotteiden menekistä – mitkä myyvät itsestään ja mitkä tuotteet tarvitsevat hieman enemmän esittelyä. Tuotteet laitettiin esille sekä asiakas- että kauppiaslähtöisesti. Huomaan, että myös itse myyjänä löydän helpommin tuotteita hyllystä. Aion jatkossakin pyytää La Tilan apua, esimerkiksi sesonkien vaihtuessa. 

  Päivi Takkunen
  Ekokampaamo-parturi Hiusmeri

Psst, liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissämme saat kaikki parhaat, hyödylliset ja ekologiset vinkit käyttöösi! <3